Kotisivut yhdistykselle

Kaikki ovat varmasti samaa mieltä siitä, että yritykset tarvitsevat tänä päivänä kotisivut. Samaa pätee myös yhdistyksiin. Jos yhdistys ei ole edes jollain tasolla esillä internetissä, uusien jäsenten on vaikea löytää sitä, sillä lähes kaikki tieto haetaan nykyään netistä hakukoneiden kautta. Yhdistysten kannattaa hankkia itselleen kotisivut, jotta niiden olisi helppo tiedottaa jäseniään ja muita tahoja toiminnastaan, hankkia uusia jäseniä ja esimerkiksi vastaanottaa palautetta ja kehitysehdotuksia. Miten hankkia yhdistykselle toiminnalliset kotisivut mahdollisimman kustannustehokkaasti?

Yhdistyksen kotisivut kertovat toiminnan laadusta

Yhdistyksen kotisivut kertovat niin ulkopuolisille kuin sen jäsenille toiminnan laadusta. Kotisivuilla voidaan esitellä yhdistyksen jäseniä, sen hallintoa, yhdistyksen toimintaa ja arvoja sekä tulevia tapahtumia. Asiantuntemuksella laaditut kotisivut ovat monelle yhdistykselle tärkeä tiedotuskanava, ja kotisivujen kautta yhdistys voi innostaa ja houkutella uusia jäseniä mukaan sen toimintaan.

Hätäisesti kyhätyt ja toimimattomat kotisivut eivät riitä. Yhdistyksen kotisivujen ei tarvitse olla kovin laajat eikä niillä tarvitse olla kymmeniä erilaisia toimintoja. Tärkeintä on, että sivut ovat selkeät ja että ne latautuvat nopeasti. Ihminen jaksaa odottaa kotisivujen latautumista vain muutaman sekunnin. Jos sivu ja sillä olevat kuvat eivät siinä ajassa lataudu katseltaviksi, kotisivuihin tutustuminen jää väliin. Nettiä käytetään yhä enemmän mobiililaitteilla, siksi kotisivujen on oltava responsiiviset, eli näytettävä hyvältä (ja latauduttava nopeasti) myös älypuhelimen ruudulta luettaessa.

Kotisivut metsästysseuralle, rhy:lle ja kennelille

Metsästysseuroja, riistanhoitoyhdistyksiä ja kenneleitä varten olemme kehittäneet erittäin yksinkertaisen ja helppokäyttöisen kotisivujärjestelmän, jonka kautta kaikki voivat tehdä oman kotisivunsa muutaman kymmenen euron vuosihintaan.

Palvelut ovat olleet hyvin suosittuja, metsästysseuran ja rhy:n kotisivujärjestelmässä osoitteessa www.rhy.fi on jo reilusti yli sata seuraa ja yhdistystä mukana. Kenneleiden järjestelmä löytyy osoitteesta www.kennel.fi.
Molemmista järjestelmistä löytyy demo-versio, jossa sivuston ylläpitoon voi tutustua.

 

Ota yhteyttä

Yhteystiedot


Kaakon Nettipalvelu Oy
Mälkiäntie 5
53300 Lappeenranta

Pekka Hannonen
050 582 6523

Alv. rek.
Y-tunnus 1811613-2

Tietosuojakäytäntömme

Olemme .fi-verkkotunnusvälittäjä

Bisnoden myöntämä diplomi hyvästä luottoluokituksesta